Indisk take away søndag den 25. januar fra Trekronerbos fælleshus

Vi er en lille gruppe madentusiaster fra Trekroner, der efter 10 år med fællesspisning nu forsøger at sikre, at vi husker vores bedste opskrifter og muligvis forbedrer dem så vi kan styrke den fællesspisning vi synes er så vigtig for lokalområdet. Vi arbejder derfor på en kogebog og blog om Mad til mange så vi kan komme til at dele vores fælles viden, og vil i den kommende tid indhente opskrifter, tips og tricks i områdets fælleshuskøkkener.

Menuen er:

● Kylling Tandoori Masala med gulerødder, tomat og bønner

● Dal af røde linser

● Basmatiris

● Raita

● Mangochutney

● Naanbrød

Pris per person: 50 kroner (Prisen er inklusiv emballage. Husk dog selv at tage en pose med til at bære maden)

Afhentes i Trekronerbos fælleshus ml. 18-18.30 (eller sættes til side efter aftale).

Tilmeld dig her inden søndag den 18. januar. (max 100 kuverter – først til mølle).

 

For at komme i gang med at tage billeder, teste effektive metoder (eksempelvis ris til 100), dokumentere opskrifter, krydderiforhold, osv samles vi ind imellem for at lave mad og deler

efterfølgende ud af resultaterne ved et take away tilbud som dette. Maden er fortrinsvis økologisk og sælges til indkøbspris, da vi ikke skal tjene på den.

På hjemmesiden madtilmange.dk vil vi fremover indhente gode tips, poste opskrifter og andet indhold, der har med den gode fællesspisning at gøre.

 

Vi er en blanding af madinteresserede amatørkokke og en enkelt helt rigtig kok og køkkenchef.

Med venlig hilsen

Daniel Bergsagel, Uffe Laursen, Henrik Hebeltoft, Sacha Honselaar og Kristoffer Schou

 

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*