Om Mad til mange

Mad til Mange er et forsøg på at samle egne og andres gode opskrifter der egner sig til at lave til mange mennesker.

Jeg hedder Henrik Hebeltoft, bor med min kone og tre børn i Bofællesskabet Bakkefaldet i Trekroner i Roskilde – og elsker at lave mad.
Det får jeg afløb for ved at kokkerere til mine naboer, når jeg er kok som en del af vores ordning med fællesspisning.
Hver fjerde uge, laver jeg aftensmad ca. to aftener til mellem 60 og 90 mennesker – børn og voksne. Det foregår sammen med en eller to medkokke eller 4-5 børn på 14-15 år.

Jeg arbejder til daglig som freelance IT konsulent og har firmaet Vores IT, sammen med to andre. Madlavning er en god hobby og kontrast til at kigge på en skærm en stor del af dagen.

Forsøget med denne side er at samle og dele opskrifter der er afprøvet og kan lade sig gøre at lave til mange. Det kan være egne opskrifter, eller inspireret af andres opskrifter. Hvis vi deler andres opskrifter på siden, vil jeg tilstræbe at vi linker til den oprindelige side.

I Bakkefaldet har vores eget industrikøkken, som hjælper os ret langt i processen med at være effektive, men tanken med samlingen er, at opskrifternes elementer er noget der nemt kan håndteres i store mængder.

Jeg håber du vil lade dig inspirere og måske endda indsende nogle opskrifter. Du kan skrive til mig på henrik@hebeltoft.dk hvis du har nogle spørgsmål i den forbindelse.

Velbekommen

/Henrik