BAO

AuthorHenrik Hebeltoft
RatingDifficultyAdvanced

Bao til mange - Opskriften giver cirka 80 Bao.

Share
Yields1 Serving
Prep Time1 hrCook Time30 minsTotal Time1 hr 30 mins
 5 l Vand
 75 g Gær
 50 g Sukker
 30 g Salt
 10 kg Hvedemel
1

Bland ingridienserne som en klassisk gærdej. Hæv på køl eller stuetemperatur.

2

Rul ud i ovale stykker. Spray eller penls med olie, fold ind over midten og efterhæv i op til 30 minutter. De skal ikke blive for tykke.
Tænd dampovn på 100 grader. Når den har nået temperaturen sætter du damp på og alle dine Bao ind og damper dem i cirka 20 minutter.

3

De kan fx. fyldes med tyndt skåret kål, revne gulerødder, Stegte svampe, marineret svinekotelet, umami-mayo.

Ingredients

 5 l Vand
 75 g Gær
 50 g Sukker
 30 g Salt
 10 kg Hvedemel

Directions

1

Bland ingridienserne som en klassisk gærdej. Hæv på køl eller stuetemperatur.

2

Rul ud i ovale stykker. Spray eller penls med olie, fold ind over midten og efterhæv i op til 30 minutter. De skal ikke blive for tykke.
Tænd dampovn på 100 grader. Når den har nået temperaturen sætter du damp på og alle dine Bao ind og damper dem i cirka 20 minutter.

3

De kan fx. fyldes med tyndt skåret kål, revne gulerødder, Stegte svampe, marineret svinekotelet, umami-mayo.

BAO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.