
Svits løg, hvidløg og ingefær i olie i en stor gryde (30 liter)
Tilsæt krydderier og salt, svits videre i par minutter. Kom linser, hakkede tomater og vand i og bring det i kog.
Skru ned for varmen, læg låg på og lad det simre i 20 minutter, eller indtil linserne er møre.
Tag låget af og tilsæt squashtern, og kog videre i 5 minutter.
Smag til med ghee, limesaft, peber og salt.Daal skal have en lind og cremet konsistens.
Ingredients
Directions
Svits løg, hvidløg og ingefær i olie i en stor gryde (30 liter)
Tilsæt krydderier og salt, svits videre i par minutter. Kom linser, hakkede tomater og vand i og bring det i kog.
Skru ned for varmen, læg låg på og lad det simre i 20 minutter, eller indtil linserne er møre.
Tag låget af og tilsæt squashtern, og kog videre i 5 minutter.
Smag til med ghee, limesaft, peber og salt.Daal skal have en lind og cremet konsistens.