Print Options:

Daal af røde linser til 100

Yields1 Serving

 3 kg Røde linser
 1,50 Hvidløg
 5 SquashI små tern, 5 x 5 mm
 1 kg Pillede løg i skiver
 3 l Hakkede tomater
 Frisk skrællet ingefærSkåret i små tern
 Garam masala
 Spidskommen
 Cayennepeber
 10 l Vand
 Limesaft
 Ghee/Smør
 Olie til stegning
 Salt og peber
1

Svits løg, hvidløg og ingefær i olie i en stor gryde (30 liter)

2

Tilsæt krydderier og salt, svits videre i par minutter. Kom linser, hakkede tomater og vand i og bring det i kog.

3

Skru ned for varmen, læg låg på og lad det simre i 20 minutter, eller indtil linserne er møre.

4

Tag låget af og tilsæt squashtern, og kog videre i 5 minutter.

5

Smag til med ghee, limesaft, peber og salt.Daal skal have en lind og cremet konsistens.