Gomadresssing

AuthorHenrik Hebeltoft
RatingDifficultyBeginner

Lækker japansk inspireret dressing.

Share

Yields1 Serving
Prep Time1 hrCook Time20 minsTotal Time1 hr 20 mins

 500 g Sesamfrø (ristede og afkølede)
 0,20 l Olie (smagsneurtral)
 2 Fed hvidløg
 0,10 l Citronsaft
 100 g Mayonnaise
 10 g Salt
 0,10 l Vand
 0,10 l Soya

1

Rist sesamfrøene på pande eller ovn til de blive helt sprøde.
Køl dem af.

2

Bland alle ingredienser i en blender og kør rundt til Gomadressingen har en ensartet konsistens.
Du kan supplere med mere eller mindre væske for at justere konsistensen.
Skal du fx. Bruge den til salat, kan del med fordel være mere flydende.
Det kræver en ret god blender. Alternativt en god portion tålmodighed.

3

Hvis du vil bruge dressingen til salat, kan du fortynde med olie og eller eddike, til en konsistens der gør at den kan blandes med salat.

Ingredients

 500 g Sesamfrø (ristede og afkølede)
 0,20 l Olie (smagsneurtral)
 2 Fed hvidløg
 0,10 l Citronsaft
 100 g Mayonnaise
 10 g Salt
 0,10 l Vand
 0,10 l Soya

Directions

1

Rist sesamfrøene på pande eller ovn til de blive helt sprøde.
Køl dem af.

2

Bland alle ingredienser i en blender og kør rundt til Gomadressingen har en ensartet konsistens.
Du kan supplere med mere eller mindre væske for at justere konsistensen.
Skal du fx. Bruge den til salat, kan del med fordel være mere flydende.
Det kræver en ret god blender. Alternativt en god portion tålmodighed.

3

Hvis du vil bruge dressingen til salat, kan du fortynde med olie og eller eddike, til en konsistens der gør at den kan blandes med salat.

Gomadresssing

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.