Skyl basilikum og pluk bladene af stilkene. De mindre stilke kan du godt blende med.
Alle ingredienser blendes i en kraftig blender til den ønskede konsistens.
(Osten kan med fordel skæres i mindre stykker.)
Smag til med salt og fordel din pesto små skåle til servering.
Skal du ikke spise den med det samme, kan du putte den på glas, hvor du dækker overfladen med smageneutral olie. Dette er med til at øge holdbarheden, når du samtidig sætter det i køleskabet. Inden servering kan du hælde olien fra.
Ingredients
Directions
Skyl basilikum og pluk bladene af stilkene. De mindre stilke kan du godt blende med.
Alle ingredienser blendes i en kraftig blender til den ønskede konsistens.
(Osten kan med fordel skæres i mindre stykker.)
Smag til med salt og fordel din pesto små skåle til servering.
Skal du ikke spise den med det samme, kan du putte den på glas, hvor du dækker overfladen med smageneutral olie. Dette er med til at øge holdbarheden, når du samtidig sætter det i køleskabet. Inden servering kan du hælde olien fra.