Pesto

AuthorMad til Mange
Rating

Share

Yields1 Serving

 525 g Mandler(Evt. ristede og afkølede)
 525 g Parmesan eller Granaost
 150 g Basilikumblade
 3 Fed hvidløgEfter smag
 900 ml Smagsneutral oliefx. Rapsolie

1

Skyl basilikum og pluk bladene af stilkene. De mindre stilke kan du godt blende med.

2

Alle ingredienser blendes i en kraftig blender til den ønskede konsistens.
(Osten kan med fordel skæres i mindre stykker.)

3

Smag til med salt og fordel din pesto små skåle til servering.

4

Skal du ikke spise den med det samme, kan du putte den på glas, hvor du dækker overfladen med smageneutral olie. Dette er med til at øge holdbarheden, når du samtidig sætter det i køleskabet. Inden servering kan du hælde olien fra.

Ingredients

 525 g Mandler(Evt. ristede og afkølede)
 525 g Parmesan eller Granaost
 150 g Basilikumblade
 3 Fed hvidløgEfter smag
 900 ml Smagsneutral oliefx. Rapsolie

Directions

1

Skyl basilikum og pluk bladene af stilkene. De mindre stilke kan du godt blende med.

2

Alle ingredienser blendes i en kraftig blender til den ønskede konsistens.
(Osten kan med fordel skæres i mindre stykker.)

3

Smag til med salt og fordel din pesto små skåle til servering.

4

Skal du ikke spise den med det samme, kan du putte den på glas, hvor du dækker overfladen med smageneutral olie. Dette er med til at øge holdbarheden, når du samtidig sætter det i køleskabet. Inden servering kan du hælde olien fra.

Pesto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.