Rød spidskål med tang

AuthorHenrik Hebeltoft
RatingDifficultyBeginner

Lækker appetizer med tang

Share

Yields1 Serving
Prep Time30 minsCook Time30 minsTotal Time1 hr

 2 Røde spidskål
 600 g Flødeost
 Tang (ca et lille stykke pr portion)
 Ristede sesamfrø

1

Skær spidskålen ud i mundrette stykker og læg dem i iskoldt vand til du skal bruge dem.

2

Pisk flødeost med salt og peber, så du får en cremet konsistens. Put cremen i en sprøjte- elller frysepose.

3

Sørg for at dine spidskålblade er helt fri for vand. Placer dem på et fad.
Giv hvert blad en lille top creme. Top med tang og drys med ristet sesam.

Server som en lille snack inden maden.

Ingredients

 2 Røde spidskål
 600 g Flødeost
 Tang (ca et lille stykke pr portion)
 Ristede sesamfrø

Directions

1

Skær spidskålen ud i mundrette stykker og læg dem i iskoldt vand til du skal bruge dem.

2

Pisk flødeost med salt og peber, så du får en cremet konsistens. Put cremen i en sprøjte- elller frysepose.

3

Sørg for at dine spidskålblade er helt fri for vand. Placer dem på et fad.
Giv hvert blad en lille top creme. Top med tang og drys med ristet sesam.

Server som en lille snack inden maden.

Rød spidskål med tang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.