
Bland og tilsmag dressing.
Skræl gulerødderne, men kun hvis de trænger til det. Er de fine i overfladen, kan du nøjes med at skære top og bund af.
Kør gulerødderne i en foodprocessor så de kommer i skiver på ca. 0,5 cemtimeter.
Fordel gulerødderne i skåle til servering. Hæld dressing over og fordel den så alle gulerødder har en meget tyndt lag på sig.
Fordel fetaosten i skålene og mos og bland den sammen med gulerødderne.
Serveres kølig, men ikke iskold.
Ingredients
Directions
Bland og tilsmag dressing.
Skræl gulerødderne, men kun hvis de trænger til det. Er de fine i overfladen, kan du nøjes med at skære top og bund af.
Kør gulerødderne i en foodprocessor så de kommer i skiver på ca. 0,5 cemtimeter.
Fordel gulerødderne i skåle til servering. Hæld dressing over og fordel den så alle gulerødder har en meget tyndt lag på sig.
Fordel fetaosten i skålene og mos og bland den sammen med gulerødderne.
Serveres kølig, men ikke iskold.