Med tomat, gulerødder og bønner.
Til 80 – 100 personer

Blend yoghurt med tandoori krydderier, salt og citronsaft. Mariner kylling i mindst 2 timer i yoghurtblanding. Gerne natten over i køleskab.
Bag tandoori kylling, fordelt over 4 GN (GastroNorm) bradepande, beklædt med bagepapir, i 20 – 30 min.
175 grader varm ovn.
Kog hønsebouillon op.
Svits løg i lidt olie i en stor gryde (30 – 50 liter) til løgene er klar i farve. Tilsæt eventuel 4 spsk tandoori krydderier.
Kom 2 liter hakkede tomater i og lad det simre i 10 min. Tid. Tilsæt hønsebouillon og kog op.
Når saucen koger, tilsæt gulerødder og kog dem let møre i 10 min. Tilsæt færdigstegt kylling fra ovn og rør godt rundt i gryde. Smag til med peber og salt.
En halv time før servering tilsætter man grønne bønner.
Drys med friskplukket koriander
Ingredients
Directions
Blend yoghurt med tandoori krydderier, salt og citronsaft. Mariner kylling i mindst 2 timer i yoghurtblanding. Gerne natten over i køleskab.
Bag tandoori kylling, fordelt over 4 GN (GastroNorm) bradepande, beklædt med bagepapir, i 20 – 30 min.
175 grader varm ovn.
Kog hønsebouillon op.
Svits løg i lidt olie i en stor gryde (30 – 50 liter) til løgene er klar i farve. Tilsæt eventuel 4 spsk tandoori krydderier.
Kom 2 liter hakkede tomater i og lad det simre i 10 min. Tid. Tilsæt hønsebouillon og kog op.
Når saucen koger, tilsæt gulerødder og kog dem let møre i 10 min. Tilsæt færdigstegt kylling fra ovn og rør godt rundt i gryde. Smag til med peber og salt.
En halv time før servering tilsætter man grønne bønner.
Drys med friskplukket koriander