Tandoori Masala

ForfatterMad til Mange
RatingSværhedsgradIntermediate

Med tomat, gulerødder og bønner.
Til 80 – 100 personer

Share

Antal 1 portion
Prep Time2 hrsCook Time1 hr 40 minsTotal Time3 hrs 40 mins

 10 kg Kyllingefilet i strimler
 100 g Tandoori krydderier
 0,20 l Citronsaft
 3 l Yoghurt 10%
 2 l Hakkede tomater
 5 kg GulerødderSkrællede og skåret i mundrette stykker
 5 kg Grønne bønner Optøede fra frost
 1 kg Løg i strimler
 3 l Varm hønsebouillon
Topping
 Friskplukket koriander til pynt

1

Blend yoghurt med tandoori krydderier, salt og citronsaft. Mariner kylling i mindst 2 timer i yoghurtblanding. Gerne natten over i køleskab.

2

Bag tandoori kylling, fordelt over 4 GN (GastroNorm) bradepande, beklædt med bagepapir, i 20 – 30 min.
175 grader varm ovn.

3

Kog hønsebouillon op.

4

Svits løg i lidt olie i en stor gryde (30 – 50 liter) til løgene er klar i farve. Tilsæt eventuel 4 spsk tandoori krydderier.

5

Kom 2 liter hakkede tomater i og lad det simre i 10 min. Tid. Tilsæt hønsebouillon og kog op.

6

Når saucen koger, tilsæt gulerødder og kog dem let møre i 10 min. Tilsæt færdigstegt kylling fra ovn og rør godt rundt i gryde. Smag til med peber og salt.

7

En halv time før servering tilsætter man grønne bønner.

8

Drys med friskplukket koriander

Ingredienser

 10 kg Kyllingefilet i strimler
 100 g Tandoori krydderier
 0,20 l Citronsaft
 3 l Yoghurt 10%
 2 l Hakkede tomater
 5 kg GulerødderSkrællede og skåret i mundrette stykker
 5 kg Grønne bønner Optøede fra frost
 1 kg Løg i strimler
 3 l Varm hønsebouillon
Topping
 Friskplukket koriander til pynt

Fremgangsmåde

1

Blend yoghurt med tandoori krydderier, salt og citronsaft. Mariner kylling i mindst 2 timer i yoghurtblanding. Gerne natten over i køleskab.

2

Bag tandoori kylling, fordelt over 4 GN (GastroNorm) bradepande, beklædt med bagepapir, i 20 – 30 min.
175 grader varm ovn.

3

Kog hønsebouillon op.

4

Svits løg i lidt olie i en stor gryde (30 – 50 liter) til løgene er klar i farve. Tilsæt eventuel 4 spsk tandoori krydderier.

5

Kom 2 liter hakkede tomater i og lad det simre i 10 min. Tid. Tilsæt hønsebouillon og kog op.

6

Når saucen koger, tilsæt gulerødder og kog dem let møre i 10 min. Tilsæt færdigstegt kylling fra ovn og rør godt rundt i gryde. Smag til med peber og salt.

7

En halv time før servering tilsætter man grønne bønner.

8

Drys med friskplukket koriander

Tandoori Masala

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.