Rød pesto / Umamibombe

ForfatterMad til Mange
RatingSværhedsgradBegynder

Lækkert smagfuldt tilbehør til din pasta
eller brød. Serveres som tilbehør, eller
vendes i din kogte og let afkølede pasta.

Share

Antal 1 portion
Prep Time10 minsCook Time5 minsTotal Time15 mins

 360 g Soltørrede tomater i olie
 200 g Kapers
 100 g Grana eller parmesan
 200 g Mandler (ristede og afkølede)
 Salt efter smag
 2 fed hvidløg

1

Put alle ingredienser i en blender og blend til den konsistens du ønsker.
Man kan tilføje en sjat smagsneutral olie hvis du vil have en mere lind konsistens.

2

Skal den ikke bruges med det samme, kan du dække overfladen med olie og sætte den i køleskabet med låg.

Ingredienser

 360 g Soltørrede tomater i olie
 200 g Kapers
 100 g Grana eller parmesan
 200 g Mandler (ristede og afkølede)
 Salt efter smag
 2 fed hvidløg

Fremgangsmåde

1

Put alle ingredienser i en blender og blend til den konsistens du ønsker.
Man kan tilføje en sjat smagsneutral olie hvis du vil have en mere lind konsistens.

2

Skal den ikke bruges med det samme, kan du dække overfladen med olie og sætte den i køleskabet med låg.

Rød pesto / Umamibombe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.