Tandoori Masala med tomat, gulerødder og bønner til 80 – 100 personer

Tandoori Masala med tomat, gulerødder og bønner til 80 – 100 personer

Fremgangsmåde

  1. Blend yoghurt med tandoori krydderier, salt og citronsaft. Mariner kylling i mindst 2 timer i yoghurtblanding. Gerne natten over i køleskab.
  2. Bag tandoori kylling, fordelt over 4 GN (GastroNorm) bradepande, beklædt med bagepapir, i 20 – 30 min. 175 grader varm ovn.
  3. Kog hønsebouillon op.
  4. Svits løg i lidt olie i en stor gryde (30 – 50 liter) til løgene er klar i farve. Tilsæt eventuel 4 spsk tandoori krydderier.
  5. Kom 2 liter hakkede tomater i og lad det simre i 10 min. Tid. Tilsæt hønsebouillon og kog op.
  6. Når saucen koger, tilsæt gulerødder og kog dem let møre i 10 min. Tilsæt færdigstegt kylling fra ovn og rør godt rundt i gryde. Smag til med peber og salt.
  7. En halv time før servering tilsætter man grønne bønner.
  8. Drys med friskplukket koriander

 

Ingredienser

  • 10 kg kyllingefilet i strimler
  • 100 gr Tandoori krydderier
  • 3 dl citronsaft
  • 3 liter yoghurt 10%
  • 2 liter hakkede tomater
  • 5 kg gulerødder, skrællede og skåret i mundrette stykker
  • 5 kg optøede grønne bønner (fra frost)
  • 1 kg store løg i strimler
  • 3 liter varm hønsebouillon
  • Friskplukket koriander til pynt
  • Peber/ salt

 

 

Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*